27-03-08

een dagje vrij, ... heerlijk??!!

Wat gisteren begon met een luie morgen, ...

zalig gewekt worden door mijn lievekes, ontbijten met een zacht gekookt eitje, vrolijke kindjes, Jefke zag er eindelijk wat beter uit!

Even overleg over wat er nog moet gebeuren, ... In AVA in Maldegem enveloppes voor de uitnodigingen halen, nog een extra pot verf halen voor Jefkes kamer bij Colora. Voor de rest niets speciaals, ...

Tot we op de middag terug met een ziekerig kind zitten en papa op het idee komt om eens te informeren hoe het nu zit met de bedden die de kinderen zo graag zouden hebben.

Hiep hoi! De flexa bedden zijn op voorraad bij Zeppelin in Evergem! Niet met het door de jongens zo gewilde rechte trapje, maar enkel met een schuin trapje, ... (lijkt ons niet zo mis, omwille van de slaapwandelende kinderen, ...)

En wat raad je? om 15u19 kwamen we thuis met een auto vol onderdelen, ... en om 20u sliepen onze jongens in hun spliksplinternieuwe "verhoogde halfhoogslaper", .... Jef heeft dus zijn communiecadeau al en jules zijn verjaardagscadeau, ...

nieuw bed jef 1

 

slapen gaat toch veel beter in een vers geschilderde kamer met een nieuw bed?

nieuw bed jef 2

 

nieuw bed jules 1

 

jules kreeg er zelfs een zakje voor het opbergen van zijn bril bij!

nieuw bed jules 2

19:17 Gepost door Calamity Jane in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

leuk! Wedden dat jullie morgen kunnen uitslapen :-)))


Liefs,
Inge

Gepost door: Inge | 27-03-08

rechte trapjes en schuine trapjes Dag jongens,
leuk hoor jullie nieuwe bedden. en wat het trapje bestreft, Wout had eerst een recht trapje aan zijn bed maar na een nachtelijke 'bonk' hebben we bij hem ook een schuin trapje geplaatst en sinsdien is hij nooit meer naar beneden gevallen.

Groetjes,
Sylvie

Gepost door: Sylvie | 06-04-08

De commentaren zijn gesloten.